Biografie

Orkest SummerlandOrkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Summerland bestaat uit Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Gary Massarella (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang) Frans Hondijk (zang en doedelzak!) en Marloez Lamers, zang.

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 35 jaar samen en Ben Keijzers al 30 jaar. Frans is als solo zanger sinds 12 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 33 jaar een vast lid van Summerland. Gary en Marloez zijn vanaf januari 2014 in dienst.

Frans is de zanger van het orkest en kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer "Babe" van de "Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, "The Voice" waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Van 2005 tot en met 2010 was Summerland de EXCLUSIEVE begeleidingsband op de openbare concerten van de mega populaire zanger JANNES. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit "Aloosie "het bekendst is. En ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Met ingang van 1 januari 2014 vervangt Gary Ben op de basgitaar en wordt de band uitgebreid met zangeres Marloez!

Wilt u Summerland eens zien of horen, bel naar Lukassen Produkties voor een kijk en luisterdata, of ga naar de site van Lukassen Produkties voor de openbare agenda.

Summerland Boeken

Boekingen Summerland

Boek Summerland bij Lukassen Produkties.

Summerland Facebook

Volg Summerland op Facebook

Like Summerland op Facebook.

Summerland Twitter

Volg Summerland op twitter

Volg Summerland op Twitter.